A Múzeumok és Látogatók Alapítvány hirdetményei

Az adófizetõ állampolgárok által 2009-ben felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2009 évben az adófizetõk – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetõséggel élve –  forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget “Több szem… avagy a múzeumok nagyobb társadalmi szerepvállalása” címû Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott pályázatunk önrészéhez használtuk fel. 2010. szeptember 21.

Az adófizetõ állampolgárok által 2008-ban felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2008 évben az adófizetõk – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetõséggel élve – 52 000 forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget “A kultúrák közötti párbeszéd a múzeumokban” címû EU pályázatunk önrészéhez használtuk fel. 2009. szeptember 21.

A Múzeumok és Látogatók Alapítvány
Sajtóközleménye Az adófizetõ állampolgárok által 2007-ben felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2007 évben az adófizetõk – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetõséggel élve – 25 000 forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget “Tanulás emléktáblák, emlékmûvek felfedezésével” címû kiadványunk megjelentetéséhez használtuk fel. 2008. szeptember 21.