KONFERENCIÁK/MŰHELYEK

Családbarát múzeum
[ 2009-10-02 ]

Szélesség:1876Magasság:1163        Szélesség:591Magasság:726        Szélesség:1432Magasság:1135

A családbarát múzeum kritériumait keressük fókuszcsoportos beszélgetések nyomán. Mitől lesz az infrastruktúra, a humán erőforrás illetve maga a kiállítás családbarát? Megismerjük a vonatkozó belföldi és külföldi szakirodalmakat, jó példákat, fejlesztési ötleteket vitatunk meg a résztvevők múzeumaira vonatkozóan, illetve elkészítünk egy önellenőrző listát a további fejlődéshez.

Irodalomlista
Összefoglaló jegyzetek a közös munkáról
NIACE táblázat a Családok múzeumi tanulásáról
Segédlet múzeumok önvizsgálatához

Jelentkezés a részvételi díj (amely ebédet nem tartalmaz) befizetésével (OTP Bank 11703006-20070414) és a mellékelt vagy az innen letölthető jelentkezési lap elküldésével történik.
Jelentkezési lap letöltése
A műhelyeket csak minimum 7, maximum 15 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani!
Információ és jelentkezés: Miszné Korenchy Anikó, Múzeumok és Látogatók Alapítvány Tel: 30/280-7265 vagy 240-6092 (fax is), E-mail: mlalapitvany@externet.hu
Minimum 3 rendezvényre való együttes jelentkezésre előzetes befizetésnél 1000,- Ft kedvezmény! Diákoknak műhelyenként 500,- Ft kedvezmény. A két kedvezmény nem vonható egybe!!!

A műhelymunkák és konferenciák részei az Alapítvány "Több szem...avagy a Múzeumok nagyobb társadalmi szerepvállalása" című projektjének, amely az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és az Ökotárs Alapítvány és partnerei támogatásával valósul meg.