KONFERENCIÁK/MŰHELYEK

A múzeum társadalmi felelősségvállalása
[ 2009-10-01 ]

Szélesség:1876Magasság:1163           Szélesség:591Magasság:726            Szélesség:1432Magasság:1135

Egy múzeum alapfeladatainak teljesítésével azzal, hogy gyűjti, kutatja, feldolgozza és hozzáférhetővé teszi közös kulturális javainkat már eleve felelősséget vállal a társadalomért. Vajon ezen felül hol és miként segíthetik még a múzeumok az emberi közösségek és az egyes ember életét? Milyen gazdasági, szociális és környezeti feladatok vállalásával lehetnek részesei a fenntartható fejlődés programjának? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat együtt a workshop során, jó példák megismerésével, az eddigi tapasztalatok megosztásával és további lehetőségek felkutatásával.
Részvételi díj: 3000,- Ft
Jelentkezés a részvételi díj (amely ebédet nem tartalmaz) befizetésével (OTP Bank 11703006-20070414) és az innen letölthető jelentkezési lap elküldésével történik.
Jelentkezési lap letöltése
A műhelyeket csak minimum 7, maximum 15 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani!
Információ és jelentkezés: Miszné Korenchy Anikó, Múzeumok és Látogatók Alapítvány Tel: 30/280-7265 vagy 240-6092 (fax is), E-mail: mlalapitvany@externet.hu
Minimum 3 rendezvényre való együttes jelentkezésre előzetes befizetésnél 1000,- Ft kedvezmény! Diákoknak műhelyenként 500,- Ft kedvezmény. A két kedvezmény nem vonható egybe!!!

A műhelymunkák és konferenciák részei az Alapítvány "Több szem...avagy a Múzeumok nagyobb társadalmi szerepvállalása" című projektjének, amely az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és az Ökotárs Alapítvány és partnerei támogatásával valósul meg.