KONFERENCIÁK/MŰHELYEK

[ 2009-09-29 ]

Jegyzetek a közös munkáról - Letöltés
Ellenőrző lista a célcsoport eléréséhez - Letöltés

A hazai és külfüldi kutatások azt mutatják, hogy jelenleg még mindig többségben vannak a magasan képzett múzeumlátogatók. Akar-e a múzeum kevésbé képzetteket is vonzani? Segít-e ez a múzeumok imázsának megváltoztatásában? Vagy esetleg fontos, a felnőttoktatásba való bekapcsolódási lehetőség fedezhető itt fel? Szó esik majd az Alapítvány ezzel kapcsolatos EU-s projektjéről és ahhoz való csatlakozás lehetőségeiről. Körüljárjuk a célcsoport meghatározását, illetve elhangzik néhány jó gyakorlat is. Az Alapítvány által támogatott munkatársak: Babolcsi Andrea (JAM), Tillai Gábor (JPM) is beszámolnak a manchesteri konferencián tapasztaltakról. Közösen ötletelünk a jelenlevők múzeumaival kapcsolatban.

Ingyenes! Jelentkezés az innen letölthető jelentkezési lap elküldésével történik.

A műhelymunkák és konferenciák részei az Alapítvány "Több szem...avagy a Múzeumok nagyobb társadalmi szerepvállalása" című projektjének, amely az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és az Ökotárs Alapítvány és partnerei támogatásával valósul meg.

Szélesség:1432Magasság:1135                 Szélesség:591Magasság:726              Szélesség:1876Magasság:1163