Alapító okirat
Előzmények
Közhasznúsági beszámoló

A Múzeumok és Látogatók Alapítvány hirdetményei

Az adófizető állampolgárok által 2009-ben felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2009 évben az adófizetők – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetőséggel élve –  forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget "Több szem... avagy a múzeumok nagyobb társadalmi szerepvállalása" című Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott pályázatunk önrészéhez használtuk fel. 2010. szeptember 21.

Az adófizető állampolgárok által 2008-ban felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2008 évben az adófizetők – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetőséggel élve – 52 000 forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget "A kultúrák közötti párbeszéd a múzeumokban" című EU pályázatunk önrészéhez használtuk fel. 2009. szeptember 21.

A Múzeumok és Látogatók Alapítvány
Sajtóközleménye Az adófizető állampolgárok által 2007-ben felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának felhasználásáról
2007 évben az adófizetők – a számukra az 1996. évi CXXVI tv. keretében biztosított lehetőséggel élve – 25 000 forintot ajánlottak fel a Múzeumok és Látogatók Alapítvány számára, mely felajánlást ezúton kívánjuk megköszönni. Törvényi kötelezettségünknek eleget téve (Szf.tv.4.§.), ezen sajtóközleményben tesszük közzé, hogy a felajánlott összeget "Tanulás emléktáblák, emlékművek felfedezésével" című kiadványunk megjelentetéséhez használtuk fel. 2008. szeptember 21.