PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓK

Pályázati információk

Oldalak száma: 1

"Családdal a múzeumban" (Rajz- és fotópályázat eredményei)
A pályázat 1. fordulójában a zsűri a beérkezett pályázatok alacsony száma miatt nem adott ki díjat, de szeptembertől meghirdeti a pályázat 2. fordulóját is. A pályaművek beadása a korábbi feltételekkel folyamatosan lehetséges 2011. december 1-ig.

2011-07-01
"Családdal a múzeumban" (Rajz- és fotópályázat)
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány "Családdal a múzeumban" címmel pályázatot hirdet egyéni alkotók számára: A pályázat célja, hogy a múzeumok egyik legfontosabb, több generációt magába foglaló célcsoportjára, a családra irányítsa a figyelmet.

2011-03-25
MUSLI (Alacsony végzettségű látogatók a múzeumokban)
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány - az EU Egész életen át tartó tanulás programjának a támogatásával - részt vesz a Museum Literacy (Azaz az Alacsony végzettségű látogatók a múzeumokban) című projektben, amelynek záró projekttalálkozója 2010. június 7-9-ig tart Bolzanóban, Olaszországban.

2009-11-12
A MÚZEUMOK MINT A KULTÚRÁK KÖZÖTTI PÁRBESZÉD HELYSZÍNEI
Felhívás kísérleti projektek megvalósítására a "2008 - A kultúrák közötti párbeszéd európai éve" kezdeményezéshez kapcsolódva, az Európai Unió Élethosszig tartó Tanulás Programjának támogatásával HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS!!!!

2008-05-08
"Iskola és múzeum"-pályázat
A Magyar Történelmi Társulat Tanári Tagozata és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Múzeumok Mindenkinek Programja "Iskola és múzeum" címen országos pályázatot ír ki pedagógusok és muzeológusok/múzeumi közművelők számára. A pályázat alapvető célja az iskolák és a múzeumok együttműködésének formálása és erősítése a fiatalság műveltségének és képzettségének elősegítésére. Cél a már kipróbált és bevált tapasztalatok összegyűjtése, terjesztése, azaz a tapasztalatok minél szélesebb körű adaptálása és felhasználása.

2005-07-13
Call for applications - Staff Exchanges
The Foundation for Museums and Visitors (Hungary) announces 2 grants for one-week staff exchanges for museum professionals working in the area of museum ....